HOE HET ALLEMAAL BEGON

PARIJS 2015 

Een citytrip naar de stad van de liefde vormt de achtergrond voor een romantisch huwelijksaanzoek. 

De volmondige "ja" die daarop volgt, betekent het begin van een heerlijke periode vol bruisende ideeën, grootse plannen, kleurrijke inspiratieborden en gedijende to-do-lijsten.


DE KEMPEN 2017

Op 27 mei 2017 is het dan zover. Onze huwelijksdag wordt een viering van liefde en vriendschap, gevuld met een lach en een (gelukkige) traan. Een ceremoniemeester leidt alles in goede banen en zorgt zo voor een ontspannen ervaring voor ons en ons gezelschap. 

Van de plechtigheid in het gemeentehuis, de fotoshoots met onze families en vrienden, de ceremonie in de prachtige tuin van de feestzaal... tot het spetterende dansfeest, we beleven elk moment intens. 

Wat we het allerleukste vinden aan onze trouwdag?

Zorgeloos genieten!

HOE HET VERDERGAAT

CRmonie 2018

Een enthousiaste buurman staat glunderend voor de deur met een mooie enveloppe: "Save the date voor onze bruiloft!". 

Enkele maanden later is de buurman nog steeds enthousiast, maar begint hij het toch wat spannend te vinden. Er komt toch wel heel veel kijken bij het organiseren van zo'n trouwfeest: verschillende leveranciers, locaties, een suite die zich moet verplaatsen, een fotograaf die ondersteuning kan gebruiken bij de fotoshoot... Hoe krijg je dat dan allemaal geregeld op de dag zelf? De planning lijkt wel realistisch, maar is dat ook zo? En hoe zou de ceremonie kunnen worden ingevuld

Of we ons geheim niet willen delen zodat zij ook zorgeloos kunnen genieten van hun grote dag?

Of wij alsjeblieft hun ceremoniemeester willen zijn?

And the rest is history...